ads

27 January 2010

aerobic step line dance - pepito

ni pula cha cha . tajuk lagu "pepito" oleh lisa del bo. 32 steps 4 walls choregraphed by kaknab sendiri.

arobic steps line dance - cumbia

jom menari, simpe je dance ni, 16 steps 2 walls. dipanggil cumbia. tajuk lagu
"el des los ojos negros" by sparx.

26 January 2010

aerobic step - "spirit of the hawk"

seronok menari lagu ni, senang je, jom menari

22 January 2010

21 January 2010

arobic step - lagu thai "ha sa wan"

ni ialah arobik step choreographed by kaknab. 32 steps 4 walls. senang saja stepnya. pasang lagu ni 3-4 kali berpeluh.

poco poco senamrobik IPD Bmertajam

kaknab yang ambik video ni, so, kaknab xdapatlah menari sama.

10 January 2010

muffin blueberry jam


 
2 hari kaknab xdak kat penang, pi rumah anak kat setia alam, dia baru pindah rumah dia, tadi baru sampai balik, kawan herda ada beli acuan muffin, so semangatlah nak buat muffin, ni lah muffin blueberry jam yang dah siap

02 January 2010

nasi ayam



hari ni masak nasi ayam, pi pasar ikan xberapa ada, so beli ayam masak yang simple simple iaitu nasi ayam.