ads

30 October 2010

MARY KAY SKIN CARES AND MAKE UP

after my order from US arrived. that is a  sample make up and skin care of Mary Kay, I started applying one by one, wow most of the stuff I used very very very very excellent. today without hasitation I called the beautiful consultant of mary kay and asked her how to become mary kay bc. but first thing I got to do is to get my face to utmost supple and flawless. so I got to buy all the skin care product use first,  then only can promote right. The Mary kay BC has emailed me and jotted all the procedure how to become a mary kay bc, So, maybe, maybe I will be joining to be one of the mk bc. hope so. hihhihihi.

19 October 2010

MASCARA GREAT LASH BY MAYBELLINE - I love this mascara

tengok tu bulu mata kaknab macam palsu, itu original punya lashes tau, kak nab guna mascara maybelline great lash, memang best bulu mata lentik dan lebat. tidak dijual di malaysia, kena order dari US. kaknab order dari EBAY. xmahal pun murah sangat tapi bagus tau.

06 October 2010

muffin oh muffin

lama betul kaknab xmasuk masakan ke blog ni. pagi kaknab buat muffin, tepung muffin yang lebih masa kenduri anak, ada banyak lagi kaknab  buat 1/2 kilo untuk sarapan pagi.


resepinya:

500 gm tepung muffin (premix) boleh beli di kedai kek
4 biji telor
1/2 cawan minyak jagung
125 gm susu cair

tepung, telor dan susu di campur dan kacau selama 5 minit, campur kan minyak jagung, kacau lagi selama 5 minit atau lebih sehingga adunan bercampur dengan sebati. masukkan ke dalam acuan bakar selama 25 minit dengan kepanasan oven 180 atau 200c.