hari ni pula kaknab buat kueh pau inti kelapa untuk sarapan pagi. kueh pau kaknab ada yang elok ada yang kerememot, bila dah masak kaknab buka je tudung periuk kukus tu terus dia keremot macam ni
pas tu kaknab ada satu idea, bila dah masak kaknab tutup api, xbuka lagi tudung periuk, kaknab biar ia di atas loyang pengukus lepas tu baru kaknab angkat. baru lah dia elok macam ni
sebab jarang jarang buat kueh ni, xberapa pakar, nanti kena buat selalu baru lah terer sikit hehehehe
salam semua dan selamat datang, hobi menjahit dan memasak boleh menjanakan pendapatan. Senaman aerobik untuk jantung yang sihat. semua masakan dalam blog ni adalah masakan kaknab untuk family
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
-
hari ini masak gulai ikan tongsan, tadi p jusco tengok cantik sangat ikan ni, kaknab pun ambik lah 5 ketul, murahnya tak sampai pun rm4. Ni ...
-
Ni gambar dari miss google. Oven pensonic AE-350N Oven yang kaknab beli tahun 2013. Dah 6 tahun umur dia. Tulisan kat oven pun dah tak nampa...
-
Assakamualaikum semua, dah pergi pasar ke? Masak lauk apa hari ni. Kaknab dah p market, beli ikan baji, 3 ekor 2 kilo rege rm15/- dah ada...
No comments:
Post a Comment