ads

18 July 2011

sayang cucu maktok Damia Liyana Zahraa

lama kaknab tak update blog ni, sebab kaknab pi shah alam jaga anak kaknab dalam pantang. kaknab dah jadi maktok lah, cucu kaknab lahir pada 1/7./11. pandai kan, senang ingat tarikh lahirnya. nama cucu kaknab Damia Liyana Zahraa, kaknab sempat jaga cucu kaknab selama 2 minggu, pastu anak kaknab pi tganu rumah mertua nya, sebab suaminya memang keje akt tganu, kalau berpantang di penang rumah kaknab susah pula suaminya nak ulang alik, tganu and penang jauh kan.. seronok kaknab selama 2 minggu, tengok perkembangannya dari hari 1 hingga  ke hari 14. memang rindu lah sebab cucu sulung.

damia 1 hari
damia 2 hari
damia 3 hari
damia 4 hari
damia 4 hari
damia 5 hari
damia 6 hari
damia 7 hari
damia 8 hari
damia 9 hari
damia 10 hari
damia 11 hari
damia 13 hari
damia 13 hari
damia 14 hari

damia 17 hari

damia 20 days
damia 23 days

damia 1 bulan.
damia 37 days old.

damia 38 days

damia 39 days old in the very pink


damia 42 days

damia 44 days.

damia 47 days.

damia 50 days old

No comments:

Post a Comment