ads

22 January 2019

Teknologi terkini

Jom kita tengok gambar yang di edit. Sebab tu kalau kita tengok gambar yang cantik, muka licin gebu mulus, jangan percaya. Kalau iklan cream cream perawat muka macam ni lah. Muka yang tak licin jadi licin gebu. Memang kena tipu hihihi.



1 comment:

  1. permisi min numpang share ya :)
    ingin mendapatkan uang banyak dengan cara cepat di f@ns*p0ker || add pin black.berry 55F97BD0
    segera dapatkan promonya dan menangkan uang jutaan rupiah hanya dengan minimal deposit 10.000
    ayo buruannn ditunggu apa lagi cepetan daftar ya ditunggu lo ^^

    ReplyDelete