ads

07 November 2019

Beli ja on line

Orang sekarang ni shopping pun kat atas katil ja sambil baring sambil order barang. Tunggu 3-4 hari barang sampai. senang banyak nooo. Aku dengan suami pun sama. Aku kalau buka lazada ka shoppee ka yang aku cari beg tangan. Cari yang murah murag yang discount 70 ke 80%. Nak beli mahai2 xdak duit murah pun ok juga. 

Yang suami dok order barang tukang, segala mak nenek untuk tukang. Potong besi la, welding besi la, dia bukan tukang rumah pun, saja order simpan kalau nak guna sendiri memang ada. Dia pun suka DIY. Kalau tunggu barang sampai alamat tak boleh jalan la jawabnya.

Baru dok sembang dah sampai barang. Kaknab order blood pressure 75.00 saja ada free gift lagi. Check gula dlm darah. Dia bagi strip sampai dua kotak. Kaknab baru ja strip test sugar ultra select. 3 kotak. Baru order pagi tadi. Kalau tau ada free tak order strip lagi. Kaknab bukan ada pun kencing manis. Selalu check 5.0 kadang 6.0 blood pressure pula selalu 120/70, 125/75 xpnh exceed pun 140/90. Saja ja suka beli dan check. Mencegah lebih baik dari mengubat kan




No comments:

Post a Comment