ads

21 July 2012

google rumah dan port memancing kaknab

tak ada kerja, google rumah kaknab dan port memancing, rumah kaknab kat BM, IPD SPT, dekat dengan Jusco SC, kat sini dikelilingi dengan bendang, jadi banyak ikan dalam parit2 dan tali air, ikan puyu, haruan, keli, sepat, terubui antara ikan2 yang kaknab pernah dapat, yang paling banyak puyu lah, keli dan haruan kadang2 saja, tengoklah rezeki lah, semua ikan2 memang kegemaran kaknab, banyak khasiat dan protein tinggi, especially haruan dan keli,

arrow putih tu rumah kaknab, yang kuning tu surau, yang merah tu rumah perkep, yang biru tu dewan gemilang
yang arrow hitam tu lah tempat kaknab memancing kat sebelah flat PBA, tengok tak jauh kan dari rumah kaknab kalau kayuh dengan basikal 5 minit je sampai.

yang arrow tu parit  dekat round about  kat jusco, tak jauh juga dari rumah kaknab 5 minit juga naik basikal

yang ni pula tali air kat bendang, tak jauh juga dari rumah kaknab kayuh basikal 5 minit juga/

No comments:

Post a Comment