ads

07 July 2009

gila pancing la pulok

3 minggu berturut2 kami sekeluarga pi memancing, tapi kaknab xpandai pakai fishing rod, so kaknab pakai yang helikopter je, pusing pusing baling dalam laut, mula-mula lokasinya bawah jembatan pulau pinang, kaknab pun dapat sekor ikan jenahaq, amboi tu pun seronok. kali kedua pula mmancing kat titi telok kumbaq, dapat ikan sembilang sekor, pun seronok juga, pastu pi lagi kat titi telok kumbaq dapat sekor sembilang juga tapi malangnya, anak kaknab yang sulung, terkena duri ikan sembilang semasa nak potong durinya dengan rangkum, sib baik tak melarat kaki dia cuma bengkak sikit je. tiap tiap kali kami pi malam duduk tepi laut sampai pukul 3 pagi, memang best lah, masa berjalan pun xsedar, minggu ni plan nak pi telok bahang pula

1 comment:

  1. bestnye kak nab, eh kenduri sembilang tu bahaya, berbisa klu kena, hati2 k.

    ReplyDelete