ads

05 November 2014

admit hospital sultan Abdul hailm sungai petani

Hari ni hari kedua kaknab masuk hospital. Kaknab Alan menjalani pembedahan mata cataract. Mata akan dibedah pada 10/11/14. Masuk seminggu awal Kerana mata tak berapa bersih, tapi kalau dah okay maybe blh opt cepat.

Walaupun admit di wad. Tak lah boring sangat, pertama ada in-ternet boleh surf Facebook, blogging ke, nak tengok tv boleh pi kat loby floor. Lagipun staff hospital sekarang baik2belaka, tak macam dulu.

Perkhidmatan bertambah baik, keadaan wad pun selesa, satu bilik lima katil, bilik air yang cantik dan bersih.
Lobi


Lorong ke bilik wad



Pemandangan dari tingkap bilik



Ni lah bilik wad kami

Wad yang cantik dan selesa

No comments:

Post a Comment