ads

17 September 2019

Restoran belangkas mahkota di Kota tinggi


Jalan jalan cari makan.

Dari utara tanah air, Sungai Petani, Kedah ke Kota Tinggi, Johor semata2 nak makan lauk belangkas saja. Gerai belangkas mahkota terletak di tengah2 pekan Kota Tinggi. Senang cari ja, guna waze hihi.

Sedap tak lauk belangkas ni. Memang sedap. Mahal tak?. Tak mahal pun lauk belangkas untuk seorang makan Rm12.00. Kaknab makan berdua dengN suami jadi untuk belangkad saja 24.00. beli bungkus untuk seoramg makan pula rm12.00 tambah lauk lain lagi, semua sekali makan rm64. 00




Boleh repeat kalau terlepas kota tinggi.
Kedai ni buka dari pukul 10 hingga pukul 3 saja. Orang ramai kalau 11.00 ke atas. Kalau lambat habis.

Ni kali kedua kaknab makan lauk belangkas, kali pertama kat Teluk Sengat Kota Tinggi juga. Tapi kedai ni agak jauh ke dalam. Tu yang cari kedai dekat town area, pekan Kota Tinggi. Senang sebab menginap di hotel kota tinggi nak makan pi saja gerai tu kan 

No comments:

Post a Comment