ads

06 December 2009

muffin lagi


lepas sembahyang subuh, terus je masuk dapur buat muffin.. semalam pi lah kelas memasak yang kaknab cakap tempoh hari tu rm30. rupanya, depa nak promosi tepung muffin dan lain2 tepung kat market, so depa buat lah kelas, buat muffin guna tepung premix lah, cuma tambah telur dengan minyak saja, ingat nak ajar basic muffin cake xbestlah camni, budak kecik pun tau buat, tapi dah pi, tengoklah, pastu beli tepung muffin. tepung ni memang elok, muffin merekah elok, 1 kilo dapat dalam 34 biji gitu, kalau nak berniaga boleh juga, xyah teruk2 bancuh adunan dia, simple and nice. wokay lah tu.

No comments:

Post a Comment